Primăria Municipiului Timișoara anunță că în 26 septembrie, în ziua de dinainte de alegeri, dar și în 27, când se va vota efectiv, Direcția de Evidență a Persoanelor va avea program de lucru, pentru cei care au nevoie de documente pentru a-și exercita drepturile democratice. Cei care solicită flotant sau reînnoirea buletinului trebuie însă să știe că vor fi și norme ce trebuie respectate în contextul pandemiei.

Astfel, Direcția de Evidență a Persoanelor va funcționa pentru a primi cereri pentru eliberarea documentelor, dar și pentru eliberare, sâmbătă, 26 septembrie, între orele 8-16, iar duminică, în intervalul orar 7-21, cel în care funcționează și secțiile de votare. Preluarea cererilor pentru documentele de identitate sau de stabilire a reședinței sunt obligați să își facă programare în prealabil, la numărul de telefon 0747777666.

Se vor respecta și măsurile de distanțare socială, astfel că e permis doar accesul a cel mult două persoane la fiecare ghișeu. De asemenea, trebuie să vă prezentați la instituție cu cel mult zece minute înainte programării.

foto: timisoreni.ro

LĂSAȚI UN MESAJ